Takuu

Päivitetty 10.9.2023

 

Suksirivi1

Suksien ostaminen voi tuottaa pettymyksiä. Liian usein asiakkaalle myydään sukset , jotka eivät kertakaikkiaan toimi. Myyntitilanteessa on huomioitava useita seikkoja: pituus, paino, hiihtokokemus, yleiskunto, tekniikka, tasapaino jne. Tyypillisiä epäonnistumisia ovat liian jäykät perinteisen sukset ja epävakaat vapaan sukset. Kokenutkin myyjä voi epäonnistua myyntitilanteessa. Varsinkin vapaan suksia ostaessa et voi OIKEASTI olla koskaan aivan varma, toimivatko sukset käytännössä.

 

Jos haluat TAKUUVARMASTI toimivat sukset, tule Suksiproffan luo. Valitsen asiakkaalle sukset 35 vuoden lajikokemuksella ja mikä tärkeintä, annan asiakkaalle täyden VAIHTO- JA TOIMIVUUSTAKUUN hänen ostamilleen suksille. Halutessaan asiakas saa KOEHIIHTÄÄ sukset ennen kauppoja. Eli periaate on kuin autokaupassa, KOEAJO ENNEN KAUPPOJA. Lisäksi hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset!

 

Valikoimista löytyy uusia kisa- ja aktiivisuksia Peltoselta sekä jonkin verran käytettyjä ja paljon voideltuja suksia eri merkeiltä!

Suksirivi2

VOIDE- ja SAUVAMYYNTI

Suksiproffa myy voiteita, joista on kertynyt omakohtaista kokemusta. Vuosien saatossa huollon käyttämiksi ja myymiksi merkeiksi ovat asettuneet REX ja RODE. Rex on voiteena myynnissä kattavimmin, Rodesta tarjolla on ennen kaikkea pitovoiteita.

Voidehinnat ovat erittäin kilpailukykyiset ja vakioasiakkaille voiteet myydään aina tukevalla, vähintään 25-30% alennuksella!

Sauvamerkeistä myynnissä ovat LEKI ja REX, joista molemmista tarjolla on laadukkaat aktiivi- ja kilpasauvat 50-100% hiilikuituvarrella, ja tietenkin kilpailukykyiseen hintaan. Molempiin sauvamerkkeihin löytyy myös varaosia.

Kurkkaa ihmeessä myös Suksiproffan sosiaalinen media!