Toiminta-ajatus

 

Logo kuva iso

Suksiproffa.fi haluaa auttaa kaikkia ihmisiä hiihdon ystäväksi. Palvelu on hyvin kokonaisvaltaista: hankitaan varmuudella toimivat välineet ja huolletaan ne laadukkaasti suksen profiili huomioiden.

Arkisin olen paikalla varmimmin klo 16-19 ja lauantaisin klo 10-15. Muinakin aikoina voit soittaa – jos en vastaa, soitan sinulle varmasti takaisin.

SUKSIPROFFA (Tomi Surakka 0400 207711) ANTAA tarkistetuille ja/tai hankituille välineille TOIMINTATAKUUN. Tarvittaessa asiakas saa hiihdon harjoittelu- ja tekniikkavinkitkin samaan syssyyn.

30 vuoden kokemus lajista – ensin kilpahiihtäjänä, sittemmin suksihuoltajana ja valmentajana – antaa vahvaa pohjaa toiminnalle.

Suksiproffa firmana sai alkunsa ”suksiprofessori”-nimittelystä, joka ihan alkujaan oli siis vitsi. Toimintatavoilleni uskollisesti päätin tehdä ”vitsistä” yrityksen toimintanimen. Suksiproffa.fi aloittikin firmana Joensuun Noljakassa (os. Linköpinginkatu 13) syksyllä 2009 ja heti ensimmäisenä vuonna huoltoja kertyi mukavasti, ja kävi selväksi, että suksiasioissa tällaiselle avulle oli selkeää tarvetta.cropped-Phototastic-12_4_2015_37a60d77-ebbc-432b-bb7e-8d231c6d6370.jpg

Toiminta on laajentunut huollon lisäksi suksien, sauvojen ja voiteiden myyntiin. Ainutlaatuinen toimintatakuu antaa asiakkaille varmuuden siitä, että Suksiproffalta hankitut välineet ovat toimivat ja kestävät!

Joensuussa 13.4.2015,   Tomi Surakka

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *