Suksi- ja välinemyynti

WP_20150318_001[1]

Suksien ostaminen voi tuottaa pettymyksiä. Liian usein asiakkaalle myydään sukset , jotka eivät kertakaikkiaan toimi. Myyntitilanteessa on huomioitava useita seikkoja: pituus, paino, hiihtokokemus, yleiskunto, tekniikka jne. Tyypillisiä epäonnistumisia ovat liian jäykät perinteisen sukset ja epävakaat vapaan sukset. Kokenutkin myyjä voi epäonnistua myyntitilanteessa. Varsinkin vapaan suksia ostaessa et voi OIKEASTI olla koskaan aivan varma, toimivatko sukset käytännössä.

Jos haluat TAKUUVARMASTI toimivat sukset, tule Suksiproffan luo. Valitsen asiakkaalle sukset 25 vuoden kokemuksella ja mikä tärkeintä, annan asiakkaan KOEHIIHTÄÄ sukset ennen kauppoja. Eli periaate on kuin autokaupassa, KOEAJO ENNEN KAUPPOJA. Lisäksi hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset!

Valikoimista löytyy uusia kisa- ja aktiivisuksia Peltoselta sekä käytettyjä ja paljon voideltuja suksia kaikilta merkeiltä!

WP_20150317_001[1]

VOIDE- ja SAUVAMYYNTI

Suksiproffa myy voiteita, joista on kertynyt omakohtaista kokemusta. Vuosien saatossa huollon käyttämiksi ja myymiksi merkeiksi ovat asettuneet REX, VAUHTI ja RODE. Rex on voiteena myynnissä kattavimmin, Vauhdista ja Rodesta tarjolla on ennen kaikkea pitovoiteita.

Voidehinnat ovat erittäin kilpailukykyiset ja vakioasiakkaille voiteet myydään aina tukevalla, vähintään 25-30% alennuksella!

Sauvamerkeistä myynnissä ovat LEKI ja REX, joista molemmista tarjolla on laadukkaat aktiivi- ja kilpasauvat 50-100% hiilikuituvarrella, ja tietenkin kilpailukykyiseen hintaan. Molempiin sauvamerkkeihin löytyy myös varaosia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *