Karvapohjasukset ennakkotilaukseen

Varaudu nyt jo ensi talveen ja TEE ENNAKKOTILAUS KARVASUKSISTA seuraaville lumille. Suksiproffa.fi aloittaa nyt ennakkokampanjan: ilmoittamalla nimesi, osoite- ja yhteystietosi sekä mittasi (pituus ja paino) sähköpostiin (tomi.surakka@suksiproffa.fi) varmistat, että saat ensi syksynä juuri Sinun mitoillesi tehdyt Peltosen SkinPro – karvasukset Rottefellan siirrettävällä siteellä.
Saat Suksiproffalta suksiin TOIMIVUUS- JA VAIHTOTAKUUN sekä valmiiksi tehdyn ensimmäisen TÄYSHUOLLON (arvo 35e).
Toukokuun loppuun mennessä tulleet tilaukset NYT KOKONAISHINTAAN 290e!

Toimitukset alkavat lokakuun 2018 alussa. Matkahuollolla sukset toimitetaan minne tahansa Suomessa. Voit tilata karvasuksista myös Kisamallin Infra X Skin tai uutuusmallin ´19  Infra C Skin. Näistä saat tarkan tarjouksen lähettämällä sähköpostin osoitteeseen: tomi.surakka@suksiproffa.fi tai soittamalla 0400 207711 / Tomi.

Hyvä talvi on lisännyt karvapohjasuksien menekkiä. Yhteensä Suomessa myydään tällä kaudella noin 150 000-160 000 suksiparia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *