Varmuudella toimivat sukset

Sukset hankitaan yleensä varsin harvoin ja pitkäksi ajaksi. Ne ovat aina investointi sekä satsaus omaan hyvinvointiin ja terveyteen. Valitettavan usein tämä investointi kuitenkin voi tuottaa pettymyksen, kun sukset eivät toimi odotetulla tavalla. Suksen ostajan kannattaa tiedostaa, että vain VAIHTOTAKUUN antavalta asiantuntijaliikkeeltä hankitut sukset on varma tapa saada toimivat sukset.

Suksiproffa.fi antaa TOIMIVUUS- ja VAIHTOTAKUUN kaikille myymilleen suksille. Kun siis haluat taattua toimivuutta, tule luotettaville suksikaupoille. Ja suksimaan pääset vaikka käynnin tieltä, kun ilmoitat ennakkoon painosi ja pituutesi joko sähköpostilla tai soittamalla. Huollan sukset valmiiksi, eikä sinun tarvitse odotella hiihtämään pääsemistä. Ota yhteyttä, hiihtokausi pääsee pakkasten jälkeen täyteen vauhtiinsa! Puh. 0400207711, sähköposti tomi.surakka@suksiproffa.fi

Valikoima suksissa ja monoissa on nyt parhaimmillaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *