”Karvasukset” – perinteisen hiihdon Uusi Aika

Nyt on ”karvasuksen” eli Peltosen Skin Pro – suksen hiihtäjiä ja hiihtokokemuksia jo sen verran paljon, että sen voi hyvillä mielin jo yleistää: Oikein valittu karvasuksi on loistava keksintö, joka on käyttäjälleen vaivaton ja ensimmäinen kaikkien kelien pitopohjasuksi.

Viime aikojen pakkas- ja suvipäivien vuorottelu on korostanut karvasuksen toimivuutta. Voiteita ei tarvitse vaihdella päivittäin eikä tarvitse pelätä suksien jäätymistä – karvat toimivat kaikilla keleillä. ÄÄRIMMÄISEN TÄRKEÄÄ KUITENKIN ON, ETTÄ SUKSI ON JUURI OIKEAN JÄYKKYINEN eli oikein valittu. Liian löysä suksi ei luista yhtään ja saat mennä vuorohiihtoa tai kävellä sukset jalassa alamäetkin.

Varmin keino hankkia perinteisen tyylin kelistä riippumaton nautinto on tulla Suksiproffan luokse: saat mukaasi kahdet parit eri jäykkyisiä suksia luistovoideltuna, ja pääset kokeilemaan hiihtämistä. Tämä on ainut oikea tapa varmistaa, että saat toimivat sukset mahdollisesti jopa kymmeniksi vuosiksi eteenpäin!

Peltosen Skin Pron kampanjahinta on 299e. Se on edullinen hinta kennorunkoisesta, huippulaatuisesta suksesta. Karvasuksen toimivuuden tärkein tae nimittäin on kantava kennorunko!

Tervetuloa testaamaan. Perinteisen hiihdon Uusi Aika on alkanut. Ota yhteys Tomiin puh. 0400207711.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *