Uusia ja käytettyjä suksia

Suksi- ja hiihtovälinevalikoima on nyt parhaimmillaan. Kaikki maastohiihtotuotteet saat Suksiproffalta toimivuustakuulla, eli kun tiedämme hiihtäjän pituuden ja painon, niin välineet osataan valita kohdalleen. Valikoimassa on myös paljon käytettyjä suksia. Käytetyt sukset ovat siinä mielessä suositeltava vaihtoehto, että niitä on jo voideltu ja pohjat on ”kyllästetty” voiteella. Suomeksi: sukset luistavat hyvin.

Valitettavan usein tänäkin talvena huollossa on törmätty tilanteeseen, jossa kaupasta on myyty asiakkaalle vääränlaiset sukset, joita ei huoltamallakaan saada kunnolla toimimaan. Suksiproffalta saat rahoillesi vastinetta ja vieläpä erittäin kilpailukykyiseen hintaan! Ota yhteys 0400207711 tai tomi.surakka@suksiproffa.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *